menu trigger
bg en
Help desk
OneSafe

OneSafe

Водещ. Комплексен. Индвидиуално криптиран.

 

Сведете изненадите до минимум

 

OneSafe е услуга за отдалечено резервиране на данни в облачна среда. Продуктът се инсталира, настройва и управлява от нашите експерти. Няма невъзможна политика за бекъп, всеки процес е проверен и всяко възстановяване на данни може бъде тествано.

 

Нека заедно предпазим вашия бизнес.


 

Имате система? Имаме бекъп.

OneSafe поддържа почти всички типове хипервайзори. OneSafe подсигурява работата на физически сървъри, приложения и бази данни като Oracle, MS SQL. Продуктът се интегрира с MS Exchange и SharePoint. AIX и Linux вече не са проблем. Но не спирайте дотук: направете бекъп на крайните устройства и ще имате достъп до вашите данни от всяка точка, където и да е тя.

 

OneSafe си има всичко – изборът е лесен.

 

 

 

Хибрид, Облак или Контролирана услуга.

OneSafe съществува в няколко варианта:

 

 

 

 

 

 

Притеснява ви кой архивира вашите данни? Криптирайте ги.

OneSafe поддържа пълното криптиране на вашите архивирани данни с ключ избран лично от вас. Механиката на криптирането не забавя процеса и е първата по рода си, сертифицирана по акредитацията за криптиране US.DoD/Canadian DND FIPS за информационна сигурност.

 

Бързо, лесно и сигурно

 

 

 

 

Водещо, иновативно и органично

OneSafe е бекъп решение, базирано на CommVault Data Protection. CommVault е водещ доставчик на продукти за бекъп и архив(Лидер в Gartner magic quadrant за последните 5 години) със 100 % органично портфолио. Решението осигурява над 1 PB данни на клиенти в облака

 

Знаем защо  - тествайте ни.

 

 

 

OneServ
OneMail
OneRecovery
OneDesktop
Свързаност
Лицензиране