menu trigger
bg en
Help desk
OneMail

OneMail

Криптирани. Корпоративни. Неограничени.

 

Бизнесът ви пораства докато изпращате имейли.

OneMail е корпоративно решение за обмен на пощенски съобщения, съобразено с нуждите на всеки клиент, без значение колко голям или малък е той. Електронната поща е вашият основен инструмент за фирмена комуникация – ползвайте го със стил.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Няма друг начин освен криптирания.

За незащитената поща околният свят е наистина опасен. Измамни обаждания, хакване и кражбата на данни ви дебнат зад всеки ъгъл.  OneMail използва всички най-нови стандарти и системи за криптиране и защита на вашата ценна фирмена информация.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вашата поща. Вашите правила.

Няма нищо по-добро от това да разполагате със собствена поща, с която да боравите както намерите за добре; да я настройвате по ваш избор и да получавате цялата помощ, от която се нуждаете. Ние ще ви гарантираме 99.95 % качество на услугата - просто, за да спите по-спокойно.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Дори и небето не е граница

OneCloud с гордост заявява, че всякакви ограничения в OneMail са строго забранени. Тук са включени потребителското пространство за съхранение на данни, броят на изпратените и получени електронни съобщения и, разбира се, броят на пощенски кутии. В края на краищата решението е ваше – кой сме ние, че да ви даваме съвети.

Конфигуратор

Отвори Назад
Вид решение:
Брой потребители:
1 бр. 100
0.00 €
Дисково пространство:
1 GB 100
0.00 €
OneServ
OneSafe
OneRecovery
OneDesktop
Свързаност
Лицензиране