menu trigger
bg en
Help desk
OneRecovery

OneRecovery

Една система. Много форми. Много локации.

 

Бедствието има много лица.

OneRecovery е естественото продължение на вашите основни ИТ системи при спешни и аварийни ситуации. Предлагаме пълна гама от решения за възстановяване след бедствие - от първо до седмо ниво в зависимост от вашите индивидуални нужди.

 

Когато животът ви поднесе бедствие, преминете в режим "възстановяване".

 

 

Планирай. Тествай. Разчитай.

Нашият високо квалифициран технически екип е винаги готов да ви помогне в планирането на вашето лично решение за възстановяване след бедствие. Точно като втори парашут, системата за възстановяване трябва да бъде ежегодно  тестване, а ние правим това безплатно.

 

Винаги готов

 

 

 

 

Застраховка живот за вашия бизнес

Повечето от нашите решение за възстановяване след бедствие включват всички ресурси, които са ви нужди, надеждно съхранявани в един отделен център за съхраняване на данни. Заплащането на таксата става ежемесечно, а при ползване на режима Recovery /възстановяване/ плащането става ежедневно.

 

Да си подготвен е добре, а ако е и евтино - още по-добре

 

 

 

 

 

Една дума – хибрид

За нас няма значение дали вашите системи са при вас или в облака. OneRecovery е хибридно решение, което подсигурява системи в облака или системи на място при клиента. Това е спасителният пояс осигуряващ нужната непрекъсваемост на вашия бизнес.

 

Спрете да следите прогнозата - OneRecovery е вече тук

OneServ
OneMail
OneSafe
OneDesktop
Свързаност
Лицензиране