menu trigger
bg en
Help desk

Нашата инфраструктура

Да използваш най-доброто, никога не е лоша идея. При израждането на облачната инфраструктурата ние сме използвали всички най-добри практики и водещи тенденции.

Назад

 

Сървъри

Разработените, от нас, решения са базирани върху последни модели хардуерно оборудване. Какъвто и да е вашият избор – х 86 или х 64 – ние ще ви предоставим оборудването и ще го поддържаме. Всички сървъри са напълно резервирани и се поддържат редовно, а компонентите им са тествани и сертифицирани. Мразим израза "единична точка на отказ" и никога не ни се налага да го използваме.

 

 

 

 

Съхранение

Съхранението на данните се осъществява в специално подготвена за целта среда. Ние разполагаме с всички възможни нива за съхранение на данни и няма обем, който да ни уплаши. Репликираме, автоматизираме и при нужда изтриваме безотказно. Не поемаме никакви рискове.

 

 

 

 

 

Виртуализация

Виртуализирайки - стабилизираме. Средата, която сме изградили, е предвидена за години напред и е изключително гъвкава. Ползваме единствено enterprise хипервайзори, независимо от тяхната цена.

 

 

 

 

 

 

Работа в мрежа

За да работите с облака трябва да сте свързани. В OneCloud ви свързваме с лидерите. Комутацията, маршрутизирането и защитните стени са произведени от трима от петте световни доставчици на мрежови услуги. Споделени или заделени мрежи? Изборът е ваш.

 

 

 

 

 

Бекъп

Вярваме в бекъпа. През последните годините сме водещи доставчици на местния пазар за имплементация на решения за бекъп на данни. В облака използваме всички модули, включени в една корпоративна система за бекъп на данни: бекъп на физически и виртуални машини, отчитане, индексиране, умно търсене, отдалеченa администрация, второ копие и криптиране. Нещо да сме изпуснали? Имаме го!

 
 
 
 
 
 
 

Мониторинг

Прозрачността е ключът към щастливите отношения. В OneCloud разполагаме с комплексна мониторинг система  и персонализирани клиентски профили. Нищо няма да остане скрито за вашите очи. Можем да следим операционните системи, приложенията, базите данни и др. В услугата е включен и преглед на ползваните обеми.