menu trigger
bg en
Help desk
OneQlik

OneQlik

Облачно. Интуитивно. Самостоятелно.

 

8+ години опит в Cloud индустрията. 20+ години опит в BI решенията. Един продукт - OneQlik.

OneQlik е Cloud базирано решение за Business intelligence. Разработено върху self-service решението за анализи Qlik Sense на един от световните лидери на BI пазара. OneQlik обединява в едно приложение информацията от всички системи, с които работите - ERP, CRM, SQL бази данни, Data Warehouse, Excel, Access и други файлове и бази. Дава свобода на всеки служител да анализира информация в най-важните области в една компания - продажби и маркетинг, счетоводство и финанси, логистика и склад.

 

 

 

 

 

 

 

 

Спрете да губите време и пари!

Спрете да чакате седмици наред за справка от IT специалистите.  Не сте зависими от тях. С OneQlik получавате незабавен достъп до точната информация в точния момент, представена чрез лесни за възприемане и анализиране визуализации. OneQlik идва на месечна база и ви дава висок клас решение на ниска цена.

 

  

 

 

Информацията не е това, което беше

Как беше досега

Голям обем от информация. Безкрайно време в справки. Закъснели решения. Загуби. 

Как OneQlik променя играта

Self-service решение. Свобода за анализ. Неподозирани открития. Повишени печалби.

 

 

 

 

 

 

 

Вашият бизнес във вашите ръце!

Не е необходимо да поверявате вземането на ключови бизнес решения на някой друг. Няма нужда да ставате от горещия пясък и да оставяте недопита ледената бира.  Сега разполагате с необходимите данни в джоба си. Анализирайте информацията с OneQlik през всяко мобилно устройство и вземайте информирани решения от всяка точка на света.

 

 

 

 

 

 

Още повече сигурност в клауда

И въпреки, че е решение за BI, OneQlik интегрира в себе си всички механизми за защита на вашите данни. От пътя им от вашия офис, до работата на OneQlik с тях и визуализирането им в крайния продукт. Всъщност, чрез OneQlik ще увеличите защитата на данните си, и не само чрез подобрения поглед върху бизнеса, но и чрез отличния контрол върху достъпа да данните Ви и системите за резервиране и мониторинг на вашите ресурси.

 
Кой казва, че свободата и сигурността се изключват?
 

 

 

 

OneServ
OneMail
OneMobile
OneSafe
OneRecovery
OneDesktop
Свързаност
Лицензиране