menu trigger
bg en
Help desk
OneMobile

OneMobile

Интегриран. Модерен. Сигурен.

  

 

Мобилната вълна идва. Време е да се намокрите.

Според последните проучвания, към 2020 година достъп до Интернет ще имат повече от 50 милиарда устройства. Обемът на цифрова информация ще се е увеличил с 300% между 2005 и 2020 година. Тенденцията BYOD и loT вече променят облика на всичко, с което работим. Един от анализите на Forester ясно показва, че 54% от всички служители в Северна Америка и Европа работят с три или повече мобилни устройства.
Вълната ни залива и ние сме готови да ви поканим на борда на OneMobile. OneMobile е облачно решение, специално разработено за управление на корпоративни устройства и информация (ЕММ). С негова помощ ще управлявате всичките си мобилни устройства, данни и приложения от една единствена точка в облака.


 

 

 

 

 

 

Ами ако вашите мобилни данни са защитени?

Целта на OneMobile е да създаде защитена среда за компанията и нейните мобилни служители. Насочена е към проследяване на мобилните устройства, навременната надстройка на софтуера им,  защита на мобилните приложения и подосигуряване на подходящо използване на конфиденциална фирмена информация. Интегрирайте OneMobile в собствените си политики за сигурност и изградете една солидна и защитена платформа. Ползвайте това решение за да избегнете загубата на данни, неоторизирано ползване на устройствата, рисковите приложения, пробиви чрез WI-Fi и атаки  „от посредници”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Технологиите мотивират.

От Forester Research казват, че служителите, които имат достъп до 5  - 10 мобилни приложения,  имат 20% повече увереност, че фирмите, в които работят, се разрастват и те подпомагат този процес. OneMobile ще ви помогне да развиете свои собствени приложения или да осигурите защитата на приложения на външни приложения. Със собствените си приложения и интерфейс за защитен достъп до информация, OneMobile може да ви даде предимството, от което се нуждаете.

 

Не подценявайте силата на технологиите

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Да го направим заедно

 Изправени сме срещу тенденцията служителите да ползват собствените си устройства на работното място. Политиката „Да донесеш собственото си устройство” (BYOD)  изисква деликатен подход за разделянето на корпоративните от служебните данни. С OneMobile защитавате данните си, без да нарушавате личното пространство на служителя. Системата поддържа Windows, Android и iOS, така че вашите служители ще могат да използват любимите си устройства.

OneServ
OneMail
OneSafe
OneRecovery
OneDesktop
OneQlik
Свързаност
Лицензиране